Survivaltocht in de Ardennen

Primitiviteit, gezelligheid en vooral sportiviteit vindt u in de Belgische Ardennen! Samen met de gecertificeerde instructeurs van Active Outdoor Events beleven u en uw collega’s of vrienden een uitdagende survivaltocht in de Ardennen. Een survivaltocht programma vol met activiteiten. Inclusief 3 maaltijden, overnachten op onze camping en een gezellig kampvuurtje. Activiteiten waarbij u moet denken aan abseilen, mountainbiken, kajakken, samenwerkingspellen en nog veel meer.

Jullie kunnen het jezelf zo primitief mogelijk maken. Wij beschikken namelijk over een bivakterrein waar u zelf uw stand– en slaapplaats bouwt. Maatwerk is mogelijk in vrijwel alle soorten en maten. U hoeft het ons alleen maar te laten weten!

Survivaltocht accommodaties

Veiligheid voorop

Tijdens onze survivaltochten in de Ardennen worden jullie begeleid door gecertificeerde instructeurs die gebruik maken van de beste materialen. Active Outdoor Events organiseert al bijna 20 jaar survivaltochten in de Ardennen en is tevens lid van de Vébon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen). Veiligheid staat bij ons voorop!

Survivaltocht Ardennen – informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan over onze Survivaltochten in de Ardennen. Mail naar info@actiefardennen.nl of bel Minke of Martijn op 072 – 534 0629.