Outdoor instructeurs

Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar;

zelfstandig werkende buitensport instructeurs voor het gehele seizoen (maart – november) (eventueel ook mogelijkheden voor jaar rond)

buitensport instructeurs op oproepbasis

Heb je geen 9 tot 17 mentaliteit en ben je op zoek naar een uitdaging waarbij je met veel verschillende mensen te maken krijgt?
Wij zoeken outdoor instructeurs die onze groepen in de Ardennen willen begeleiden. Dit houdt in dat je met de mensen op pad gaat om sportieve activiteiten te ondernemen. Daarbij horen ook de zogenaamde randzaken als schoonmaken, onderhoud materiaal, het organiseren van de maaltijden en overige taken.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn onder een van onze bedrijfsnamen (Sports Unlimited) aangesloten bij Calibris en Aequor. Dit is een kenniscentrum voor leren in de praktijk. Wij hebben elk seizoen verschillende stageplekken, zowel uitvoerend als op kantoor.

Voor Active Outdoor Events, dat allerlei buitensport activiteiten organiseert vanuit onze eigen camping in de Ardennen (Outdoor Camping Barvaux), zijn wij op zoek naar actieve mensen die ons willen helpen. Zoek je een uitdaging in het (nabije) buitenland dan kun je misschien wel bij ons terecht voor een leuke en leerzame ervaring! Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar:

Stagiaires Outdoor Instructeur

Kom stage lopen in de buitensport als instructeur. Kijk en werk ook mee bij onze receptie en in onze gezellige horecagelegenheid op onze eigen camping in de Ardennen van waaruit we alle evenementen organiseren. Het helpen van onze klusjesman bij het uitvoeren van allerlei activiteiten kan ook tot je takenpakket horen. En als je nog bredere ervaring wilt opdoen dan behoort het tot de mogelijkheden om deel uit te maken van het animatieteam. Kortom, als je outdoor instructeur wilt worden dan kun je bij ons zeer nuttige (buitenland) ervaring opdoen!

Heb je interesse om in een leuk en hecht team te werken? Stuur dan een e-mail naar info@sportief.nl ten name van Minke van Weerdhuizen of Martijn Veldheer.