Hoe gaan wij om met Covid19:

Omboekgarantie

Voor boekingen die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2021 voor seizoen 2021 geldt een omboekgarantie wanneer door maatregelen rondom het coronavirus uw vakantie bij ons niet door kan gaan. De omboekgarantie is alleen van kracht wanneer door wet- en regelgeving rondom het COVID-19 uw verblijf niet kan doorgaan.

Dit geldt voor:

– Sluiting van de grenzen waardoor afreizen naar de camping niet meer mogelijk is.
– Sluiting van het park op last van de (lokale) overheid of derden.
Belangrijk! De omboekgarantie geldt niet wanneer u wel kunt afreizen naar de camping, maar bij terugkeer een quarantaine wordt gevraagd. Ook wanneer de Belgische overheid bijkomende maatregelen vraagt (bijvoorbeeld negatieve corona-test) is omboeken niet mogelijk.

Door het omboeken kunt u op een later moment alsnog genieten van uw welverdiende vakantie. De nieuwe aankomstdatum moet binnen 1 jaar van de aankomstdatum van de reeds gemaakte reservering liggen. Het reeds betaalde bedrag zal dan in mindering worden gebracht op uw nieuwe reservering.

Kunt u door een besmetting in uw omgeving of van u zelf niet afreizen naar de camping, dan valt dit niet onder de omboekgarantie. U dient na te gaan wat uw reis- of annuleringsverzekering hierin voor u kan betekenen.
Hieronder vindt u de websites van de Nederlandse en Belgische Overheid:

https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/

Link website Belgische informatie buitenlandse zaken

Link website Nederlandse informatie buitenlandse zaken

Update 21 mei 2021

https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/belgie/reizen/reisadvies/continenten/europa/country#anker-coronavirus

Het verbod op niet-noodzakelijke reizen van en naar België is per 19 april 2021 door de Belgische overheid opgeheven. Alle personen die vanuit ‘rode zones’, zoals ook Nederland naar België reizen en meer dan 48 uur in het land blijven, moeten wel verplicht 10 dagen in zelfquarantaine. Op dag 1 en dag 7 na aankomst in België moet u een verplichte PCR-test laten afnemen. (bron)

Als inwoner van België is het weer mogelijk om naar de camping te komen. Wij vragen u om ook op ons terrein de corona maatregelen te respecteren. Dit houdt onder andere in dat u met een beperkt aantal personen mag samenkomen. Dit heeft vooral invloed op gasten die meerdere plaatsen willen boeken met vrienden of familie.

Vanaf vrijdag 23 april zullen wij take away horeca aanbieden. Het gaat voorlopig om frituur en pizza’s. Hoe dit er precies uit gaat zien moeten wij de komende week ook ervaren. In het laagseizoen zullen we niet dagelijks, maar sowieso wel in het weekend, geopend zijn. Mochten wij niet open zijn dan zijn er voldoende alernatieven in de omgeving voor take away.

Mocht het reizen door de Nederlandse of Belgische overheid verboden worden dan krijgt u uw geld terug. Ook kan u de (aan)betaling laten staan voor een bezoek op een later moment.
Mocht u vanwege corona zelf besluiten niet te komen, terwijl het wel toegestaan is, dan gelden de annuleringsvoorwaarden. Dit geldt ook in de situatie waarbij u of een medereiziger besmet is. Hierover zou u uw reis,- of annuleringsverzekering kunnen contacteren.

Update 15 februari 2021

Bent u niet woonachtig in België en wilt u naar onze camping komen?
Momenteel zijn alle niet-essentiële reizen met recreatieve en toeristische doeleinden voor personen die niet woonachtig zijn in België nog verboden.

Mocht het reizen door de Nederlandse of Belgische overheid verboden worden dan krijgt u uw geld terug. Mocht u vanwege corona zelf besluiten niet te komen, terwijl het wel toegestaan is, dan gelden de annuleringsvoorwaarden.

Update 18 september 2020

Let op. Het huidige reisadvies varieert momenteel per provincie. Op onderstaande sites vindt u informatie van de Belgische en Nederlandse overheid.

Update 5 juni 2020

Op 3 juni is bekend gemaakt dat wij vanaf 8 juni weer open mogen. Daarnaast werd bekend dat de grenzen vanaf 15 juni weer open gaan. Dit betekend dat onze voorbereidingen in volle gang zijn en we binnenkort eindelijk ons seizoen kunnen beginnen. Wij hebben er zin in!

Er zijn een aantal regels waar wij vanwege de huidige situatie rekening mee moeten houden. Vanwege deze regels zijn er ook een aantal aanpassingen die wij moeten maken. U kunt deze aanpassingen hier alvast bekijken CAMPING BELGIQUE_affiche covid (002). Het is belangrijk dat u dit doet, op de camping zult u ze ook op meerdere plekken terug vinden.

Het is belangrijk dat wij alle contactgegevens van al onze gasten hebben. Mocht u met personen buiten uw eigen huishouden reizen dan zouden wij graag de naam en het adres van deze medereizigers ontvangen. Dit kan via een reactie op de e-mail die wij u versturen / verstuurd hebben.

Vanwege de maatregelen kunnen wij helaas niet alle sanitaire voorzieningen volledig gebruiken. Het kan voorkomen dat er hierdoor langere wachttijden zijn bij bijvoorbeeld de douches, toiletten en afwasplekken. Probeer hier rekening mee te houden bij het gebruik voor andere wachtenden. U kunt hier op in spelen door bijvoorbeeld een afwasteil, wegwerp bestek/servies, draagbaar toilet of toiletemmer te gebruiken.

Wij hebben het aantal kampeerplaatsen dat we in gebruik hebben verlaagd in verhouding met het aantal douches/toiletten dat we niet mogen gebruiken. U zult dus enkele lege plaatsen aantreffen tijdens uw verblijf.

We zullen looproutes uitzetten voor alle voorzieningen. Ter plaatse zal dit duidelijk worden. Bij het inchecken dient u te parkeren op de parkeerplaats voordat u de camping opkomt. Er mag 1 persoon per keer de receptie in. Wij hopen op uw medewerking.

De horeca zal openen volgens de richtlijnen van de Belgische overheid. Er mag niet aan de bar besteld worden. U wordt aan de tafel bediend, waar u ook dient te blijven zitten. U mag met uw ‘bubbel’ gewoon samen aan een tafel zitten. De details zullen wij de komende periode verder uitwerken. Wij hebben besloten de horeca vanaf 19 juni te openen. In het laagseizoen blijft dit alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag. In het hoogseizoen dagelijks.

Activiteiten zullen wij volgens de richtlijnen aanbieden. Hierdoor zullen er helaas een aantal activiteiten afvallen. Het aangepaste zomerprogramma vindt u in de bijlage en op de website. Deze is niet van toepassing op de arrangementen zoals aangeboden op deze website. De activiteit die komt te vervallen zullen we opvullen met activiteiten die al vaker op het programma voorkomen zodat we meer kunnen verspreiden en in kleinere groepen kunnen werken.

Helaas kunnen wij niet in de toekomst kijken. Dit alles is voor ons ook een nieuwe situatie. Mocht er een nieuwe update komen dan houden we u op de hoogte. Wij willen op een veilige en verantwoorde manier open gaan. Het kan zijn dat bepaalde zaken nog zullen wijzigen als blijkt dat wij niet voor de handigste oplossing hebben gekozen.

Samen zullen we er alsnog een te gekke zomer van maken. Tot dan!

Minke, Marloes en Martijn