Update 5 juni 2020

Op 3 juni is bekend gemaakt dat wij vanaf 8 juni weer open mogen. Daarnaast werd bekend dat de grenzen vanaf 15 juni weer open gaan. Dit betekend dat onze voorbereidingen in volle gang zijn en we binnenkort eindelijk ons seizoen kunnen beginnen. Wij hebben er zin in!

Er zijn een aantal regels waar wij vanwege de huidige situatie rekening mee moeten houden. Vanwege deze regels zijn er ook een aantal aanpassingen die wij moeten maken. U kunt deze aanpassingen hier alvast bekijken CAMPING BELGIQUE_affiche covid (002). Het is belangrijk dat u dit doet, op de camping zult u ze ook op meerdere plekken terug vinden.

Het is belangrijk dat wij alle contactgegevens van al onze gasten hebben. Mocht u met personen buiten uw eigen huishouden reizen dan zouden wij graag de naam en het adres van deze medereizigers ontvangen. Dit kan via een reactie op de e-mail die wij u versturen / verstuurd hebben.

Vanwege de maatregelen kunnen wij helaas niet alle sanitaire voorzieningen volledig gebruiken. Het kan voorkomen dat er hierdoor langere wachttijden zijn bij bijvoorbeeld de douches, toiletten en afwasplekken. Probeer hier rekening mee te houden bij het gebruik voor andere wachtenden. U kunt hier op in spelen door bijvoorbeeld een afwasteil, wegwerp bestek/servies, draagbaar toilet of toiletemmer te gebruiken.

Wij hebben het aantal kampeerplaatsen dat we in gebruik hebben verlaagd in verhouding met het aantal douches/toiletten dat we niet mogen gebruiken. U zult dus enkele lege plaatsen aantreffen tijdens uw verblijf.

We zullen looproutes uitzetten voor alle voorzieningen. Ter plaatse zal dit duidelijk worden. Bij het inchecken dient u te parkeren op de parkeerplaats voordat u de camping opkomt. Er mag 1 persoon per keer de receptie in. Wij hopen op uw medewerking.

De horeca zal openen volgens de richtlijnen van de Belgische overheid. Er mag niet aan de bar besteld worden. U wordt aan de tafel bediend, waar u ook dient te blijven zitten. U mag met uw ‘bubbel’ gewoon samen aan een tafel zitten. De details zullen wij de komende periode verder uitwerken. Wij hebben besloten de horeca vanaf 19 juni te openen. In het laagseizoen blijft dit alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag. In het hoogseizoen dagelijks.

Activiteiten zullen wij volgens de richtlijnen aanbieden. Hierdoor zullen er helaas een aantal activiteiten afvallen. Het aangepaste zomerprogramma vindt u in de bijlage en op de website. Deze is niet van toepassing op de arrangementen zoals aangeboden op deze website. De activiteit die komt te vervallen zullen we opvullen met activiteiten die al vaker op het programma voorkomen zodat we meer kunnen verspreiden en in kleinere groepen kunnen werken.

Helaas kunnen wij niet in de toekomst kijken. Dit alles is voor ons ook een nieuwe situatie. Mocht er een nieuwe update komen dan houden we u op de hoogte. Wij willen op een veilige en verantwoorde manier open gaan. Het kan zijn dat bepaalde zaken nog zullen wijzigen als blijkt dat wij niet voor de handigste oplossing hebben gekozen.

Samen zullen we er alsnog een te gekke zomer van maken. Tot dan!

Minke, Marloes en Martijn